Even voorstellen… 

De naam is Alexander Smit, geboren (april 1980) en getogen in Coevorden (Drenthe).

Alles op 't gebied van ‘Fantasy’ heeft me van jongs af aan al geboeid, beginnend met de sprookjes die mijn ouders me voorlazen en de wandelingen door t bos (op zoek naar kabouters) samen met mijn grootvader. (David de Kabouter was als klein kind dan ook één van m'n favoriete tekenfilms op tv.) 

Vervolgens waren daar Tv-series als Jim Henson’s The Storyteller en Are You Afraid of the Dark? en films als b.v. The Dark Crystal en Tim Burton's Edward Sissorhands, maar ook de vele 'Heroic Fantasy' boeken, als b.v. die van David Gemmell ...die ik trouwens nog steeds graag lees. 

Nu heb ik zelf áltijd al heel veel getekend en geknutseld, maar nadat ik bijna drie jaar een reguliere baan had (als ‘medisch analist’ voor een ziekenhuis-lab in Leiden), kreeg ik steeds meer het besef dat ik méér wou met mijn hobby’s (ondertussen o.a.: tekenen, schilderen, (verhaal)schrijven en fantasy-style objecten maken), dan ze slechts in m’n (spaarzame) vrije tijd uit te voeren.

 

Een eigen Fantasy art & gifts-winkeltje (waarin ik ook veel van mijn zelfgemaakte artikelen kon verkopen) beginnen was een bijna voor de hand liggende keuze.

 

Ook omdat ik heel graag weer wat dichter in de buurt van mijn (ondertussen uiteraard toch ook flink een dagje ouder wordende) grootvader wou wonen, heb ik toentertijd (alweer de nodige jaren geleden dus) m’n baan in het ziekenhuis opgezegd, en heb van m’n spaargeld fijn mijn eigen winkeltje geopend.

 

Na eerst nog een jaar in een winkelpandje in Zwolle gezeten te hebben, ben ik deze website en -shop begonnen.  Hiermee wil ik voortzetten wat jaren geleden dus in een winkeltje in Zwolle is begonnen: Het (zo betaalbaar mogelijk) aanbieden van allerlei fantasy-style sierobjecten, hebbedingetjes en  'kunst'.

 

Door (o.a. op rommelmarkten) altijd op zoek te zijn naar "nieuwe" aparte objecten, en/of knutsel materialen daarvoor, denk ik te kunnen garanderen dat jij als klant in onze webwinkel bijna altijd wel íets kunt vinden dat je niet zo snel (tot nooit) ergens anders tegen komt ...en dat altijd zónder dat het al te prijzig wordt. (Want het leven is verder al duur zat immers!)

 

Ook de door mijzelf gemaakte objecten en schedels kunnen daaraan meewerken. 

 Mooie, en vaak unieke, producten in de genres; Fantasy, Gothic, Horror en Fairytales, voor goed betaalbare prijzen (al zeg ik het zelf).

 

…Goed, tot zover m’n verkoop-praatje!!!  ;-)  Ik zou zeggen: “Kijk rustig rond op de website!"
 Er is hier genoeg te vinden, en laat je ons nog even weten via 'Contact' (een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) wat je er van denkt én wat je er in de toekomst nog graag bij ziet!? …Want deze site is er natuurlijk voor júllie!!!

Gegroet allemaal,  

Alex. (eigenaar Ivy-clad Angel)

NOTE: Ivy-clad Angel kan (uiteraard) op geen énkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud van de in de bovenstaande tekst naar gelinkte Wikipedia-pagina's. De geleverde linkjes dienen slechts als (logisch) beginpunt voor informatie aangaande de betreffende onderwerpen. De (sowieso telkens veranderende) informatie geleverd op deze pagina's wordt níet gecontroleerd door Ivy-clad Angel. Foutieve of onvolledige info is dus zeker niet ónze schuld! ;-)