MAAR LAAT DIT U ER A.U.B. NIET VAN WEERHOUDEN ROND TE KIJKEN! :-)

 

Het bestellen van een outfit. (kosten en procedure)  

Een complexe outfit (als b.v. het Berzerker-harnas, zie de 1ste foto hieronder) is een op maat gemaakte opdracht. (In dit geval voor een LARP-organisatie. LARP = Live Action Role Playing)
 
Een pak van deze omvang en complexiteit kost (afhankelijk van de bouwtijd, specifieke wensen en custom onderdelen) zo'n 250 tot 650 euro.
(Ter vergelijking: E
en simpeler pak als het Warlock-outfit (2e foto) kost hooguit 300,- incl.)
 

Omdat het altijd om een custom build gaat, zal het ook altijd een uniek pak worden én blijven. (Ik kan later namelijk nooit nogmaals een exácte copie van een bepaald pak garanderen!)
...Maar wél gegarandeerd ik tevredenheid, omdat er voor én tijdens de bouw een nauwkeurige correspondentie (mét schetsen en foto’s) via e-mail wordt gevoerd over ontwerpen, onderdelen, afmetingen, details én natuurlijk de prijs!
 

Voor een complex pak is het handig als degene, die het pak gaat dragen, vooraf persoonlijk bij me langs kan komen voor een (geheel vrijblijvende) bespreking van details, maten enz. enz. (In het geval de klant op reisafstand van Coevorden woont.)
 
Als vooraf face-to-face overleg geen optie is, dan kan er beter voor een type one-size-fits-all pak gekozen worden (waarbij slechts enkele globale zelf op te meten maten nodig zijn).
Een dergelijk pak zal ook vaak wat goedkoper zijn dan een specifiek op maat gemaakte outfit ...mits er ruimte is voor een versimpeling van het ontwerp. (Delen als de rug-plaat bestaan dan uit verstelbare panelen, zoals b.v. te zien is op de Warlock-foto)
 
 Voor de gebruikte materialen en meer foto’s van outfits, kijk bij: 'LARP & maskers'
 
Oftewel:
Onze kostuums/ outfits enz. kunnen variëren van simpelere ontwerpen
(van 250-400 euro) die makkelijker door verschillende mensen gedragen kúnnen worden, tot complexe, echt op maat gemaakte producten (van 400-750 euro) die dus alleen door één specifiek iemand gedragen worden.
 
De (altijd vóóraf al afgesproken) max. prijs van het outfit zal dus van de betreffende soort opdracht afhangen! Een aanbetaling van 50% van het minimum bedrag is gebruikelijk. 


De hierboven genoemde prijzen zijn een indicatie voor de type op de site getoonde outfits, die bestaan uit meerdere delen. (helm én borstplaat & rugplaat enz.)
...Uiteraard hoe minder onderdelen, hoe lager de prijs!
(b.v. alleen een helm zal vaak al voor tussen de 100-250 euro gemaakt kunnen worden)
 
Eventuele verzendkosten zijn volledig van het uiteindelijke gewicht afhankelijk.
(Wij verzenden via DHL of PostNL, op verzoek en in overleg met de klant.)

 
Goed, ik hoop dat ik hiermee belangstellenden eerst even voldoende heb geïnformeerd?!
 
Je mag altijd (uiteraard geheel vrijblijvend) vragen stellen > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.< of kom (indien mogelijk) eens langs in Coevorden (alleen op afspraak mogelijk!) 
  
 
Vriendelijke groeten,
 
Alexander Smit, eigenaar Ivy-clad Angel

 

We maken ook lósse helmen en maskers op bestelling.

 

                

 
Goed, ik hoop dat ik hiermee belangstellenden eerst even voldoende heb geïnformeerd?!
 
Je mag altijd (uiteraard geheel vrijblijvend) vragen stellen > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.<

of kom (indien mogelijk) eens langs in Coevorden. (Alleen op tíjdige afspraak mogelijk!)   


 
Vriendelijke groeten,
 
Alexander Smit, eigenaar Ivy-clad Angel